23 Apr 2013

Uusia meikkejä.


Mun piti yks päivä hakea pikaisesti uus valokynä, niin jotenkin niitä meikkejä lappaantui sitten enemmänkin kassalle.
Ostin tämän Lumenen Natural Code luomivärin korostuspuuteriksi. Shimmeriä tulee sopivasti, mutta ei liikaa.
Lainasin siskolta Maybellinen Fuchsia Flash-huulipunaa koko viikonlopun ja jäin koukkuun, joten oma oli haettava. Tää on lähes samanvärinen kun se mun Isa Doran Jelly Kiss- lemppari, mutta matta ja yhdellä vedolla reilusti syvempi väri.
Ja siis tätä menin hakemaan, tästä Lorealin True Matchin valokynästä on tullut mun uusi lemppari, vaikka putelin ulkonäöstä vähän miinusta :D

Ilokseni huomasin myös, että puoli vuotta sitten valikoimista poistunut ja siksi hamstraamani Maybellinen lempikynsilakka on palannut kauppoihin!! JIPPII! Oon käyttänyt tätä joku 10 pulloa 3 vuoden aikana, laitan sitä melkein jokaisen lakan päälle. Läpikuultava nätti sävy ja hillitysti glitteriä.
Lisätään tää vielä samaan postaukseen, sillä siskon ystävä lähetti mulle samana päivänä yllätykseksi Lorealin Nude Magique CC-creamin, joka on ilmeisesti eroaa BB-voiteesta niin, että tasoittaa ihon värivirheitä, esim punaisuutta. En ehtinyt vielä testailla tätä, mutta palaan aiheeseen, mikäli tykkään! Kiitos Dina, ihana ylläri! :)


P.S. Muistakaa vielä arvonta ;)

4 comments:

 1. very lovely make up products! gosh i can't stop staring at the bubblegum pink lipstick - this is super sweet <3

  would you like to follow each other?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's adorable color, I luuuuv it ! ;)<3 Thanks for the link, I'll go check out your blog :)

   Delete
 2. En ollut huomannutkaan, että Lorealiltakin on tullut tuommoinen CC-voide, silmiin on osunut vaan se Lumenen vastaava. Katselin tuota Lorealin voidetta, mutta siitä oli kolmea eri "sävyä", niin en osannut päättää, että mikä niistä olisi hyvä(enkä kyllä olisi sitä tarvinnutkaan, kun saman merkin BB-voidetta on vielä jäljellä). Se Lorealin BB-voide on ollut mulle tosi hyvä, kun se levittyy hyvin ja jättää mattapinnan.
  Onko tuo valokynä muuten tämä:http://www.lorealparis.fi/meikit/true-match-touche-magique/4-warm-beige.aspx
  Alkoi vaan häiritä, että onko noista vielä erikseen joku valokynä vai onko tuo linkin takana näkyvä sama tuote kuin kuvassa...
  -Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Epäilisin jos löytyy kolmea eri sävyä, että yksi on punapohjaiselle kylmäsävyiselle iholle, yksi neutraali ja yksi keltapohjaiselle lämminsävyiselle iholle, kuten tuossa True Match peite/valokynässä :) Itselläni on esim selkeästi keltapohjainen oliivi-iho niin jos laitan punertavalle iholle tarkoitettua voidetta, ihosta tulee harmaa. Jos et oo ihan varma ihonväristäsi, niin kantsii kysyä Sokoksella tai Stockalla myyjiltä apua :) Lorealilla on meikkivoiteet ainakin merkitty C-(cold) N-(neutral) W-(warm) tunnistein. Jos iho ei selkeästi oo puna- tai keltapohjainen, niin silloin saattaa sopia mikä tahansa sävy :)

   Joo toi onkin näköjään peite/valokynä vaikka ite pidin sitä pelkkänä valokynänä, mutta niissä näkyy myös olevan kylmä, neutraali ja lämmin sävy, tummuusasteella siis tuskin on eroa :)

   Delete