24 May 2013

Liv Box

Jes! Sain koneen tällä viikolla ehjänä takas, mutta en oo ehtinyt vielä kuvia käymään läpi, kun on ollut joka päivä jotain iltamenoja ja oikeestaan tää ilta onkin ainoa vapaa tällä viikolla. Huomenna on rakkaan ystäväni synttärijuhlat ja sunnuntaina serkkuni valmistujaiset. Nää aiemmin otetut kuvat ehdin kuitenkin nappaamaan:
Eli saatiin muutama viikko sitten Glitterin blogi-illasta myös Huhtikuun Livboxit! Oon aiemin testannut kerran Livboxia, mutta blogitauon takia sisältö jäi silloin esittelemättä.

Täh miten tää oli näin huono kuva? Ehkä siitä jotain selvää saa :o
Paketista paljastui tällä kertaa Cliniquen All About Eyes Rich - silmänympärysvoide. Tää tuli kyllä tarpeeseen, meinaan oon ollut aika huono ostelee noita silmänympärysvoiteita ja niitähän pitäis alkaa käyttää tyyliin samaan aikaan kun meikkiä! ;/
Paesen luomiväripaletti. Tää merkki onkin ihan uus tuttavuus. Vähän erisävyjä mitä normaalisti käytän, mutta lila ja sinertävänharmaa pääsevät varmasti kokeiluun, hopea taas ei mulle sovi tippaakaan.

Avenen suihkutettava terveyslähdevesi. Hömmm, enpä oo ennen moisesta kuullut, mut voin kuvitella että auringonoton jälkeen toi vois rauhottaa ihoa... :D Sit oli ne Simplen silmämeikin puhdistustyynyt, jotka on ihan hyviä mm. kesän matkusteluita ajatellen (ja jotka jo unohdin kaverille saunaillassa) sekä lahjakortti Livboxin tilaukseen.

No comments:

Post a Comment