25 May 2013

Vapiano

Kävin torstaina ensimmäistä kertaa Vapianossa, vaikka on pitänyt siellä käydä jo melkein vuoden verran. Paikalla oli kymmenisen tuttua bloggaajaa ja tarjolla oli antopastolautasia, pieniä ruokacoctaileja sekä herkullisia drinkkejä. Kiitos Anniinalle järkkäilystä!  :) 
Pitää kyllä ehdottomasti mennä Vapianoon paremmalla ajalla uusiksi,  tällä kertaa myöhästyin bussin takia hieman epätyylikkäästi paikalta :/ Paljon kehuja oon kuitenkin kaikista ateroista tuolta ystävien kautta saanut ja nämä antipastolautasetkin olivat herkullisia! Vapianosta suurin osa kiirehtikin seuraavaan blogitilaisuuteen, josta lisää myöhemmin :)

Saatiin mukaan mantelimarsipaanipalloja ja piccoloskumppa! Pallot oon jo popsinu parissa illassa, skumppa oottaa hyllyssä ;)

6 comments:

 1. oot niin kaunis ja vapianossa on kyllä ihan parasta ruokaa ;) !

  http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos<3 Noniin, pitää mennä ne pastat testaamaan!! ;)

   Delete
 2. Ah, näyttää niin hyvälle! Teillä oli varmasti kiva ilta! :)
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli myös namia! :) Onhan nuo tilaisuudet kyllä ihan mahtavia piristyksiä arki-iltoihin!<3 :)

   Delete
 3. Mä niin rakastan Vapianon pastaa! Se on ainoa paikka, jossa annan itseni syödä pastaa ja vaaleaa leipää ja eihän siellä kovin usein tule käytyä, viime kerrastakin on jo liikaa aikaa. Mulla on oikeestaan vaan yksi kaveri, jonka kanssa käydään tuolla syömässä joskus ennen leffaa. :)

  Niin, ja olenhan kerran Tallinnankin Vapianossa käynyt. Ja ai vitsi, ne jälkkärit vasta on herkkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noni, oivoih, alko heti tekeen mieli! Niin paljo siskoki aina kehuu tota! :D Vaikka on pastat mullaki yleensä pannassa, niin kiva sit saada aina HYVÄÄ pastaa kun sallii sen silloin tällöin itelleen :) Oi oi, pitää käydä pikapuoliin pastalla siellä! :)

   Delete