26 Aug 2013

Crete

No niin vihdoin postausta Kreetalta. Mä laitan nyt kaikki kuvat samaan postiin.
Otettiin siis siskon kanssa äkkilähtö Haniaan Kreetalle muutama viikko sitten. Meillä oli kiva 04 herätys kentälle, kun kone lähti jo seiskalta, joten parin tunnin unilla mentiin eka päivä.
Majotuttiin Marina Sands hotellissa, josta en löytänyt kuvia etukäteen, mutta olin aika tyytyväinen huoneeseen. En muuten olis hirveen tarkka hotellista, jossa vietetään mahdollisimman vähän aikaa, mutta olin iloinen että huoneen sävy oli kylmä :D Mä en kestä jos on sitä punertavan pyökin tai kirsikkapuunvärisiä huonekaluja missään :D
Mul meni 10 minsaa ja olin tyhjännyt laukun kaappiin, mut sisko nauroki et miten vähän otin kamaa mukaan :D Mulla oli viimeks 2 yön matkalla enemmän tavaraa kun nyt viikon matkalla.
Näkymä hotlan partsilta.


Hotelli sijatsi Agia Marinan varrella, eli ihan rannassa.
Heti ekana juostiin ostamaan uimapatjat ja sit mereen uimaan ja taistelee parimetrisiä aaltoja vastaan. Mä jäin heti ekana iltana aallonharjan alle ja se kiskas mut pohjaa pitkin rantaa. Sit pitelin vaan naamasta kii ettei se osuis mihinkää kiveen ja kun nousin ylös nii bikinin yläosa tippu ja sit peitin tissit ja UUSI AALTO ja taas siellä pohjassa prkl :D Selkä ja polvet oli kivoilla naarmuilla sen jälkeen!

Ostettiin ekana iltana viinipullot, mitkä tosin saatiin juotua vasta vikana iltana :DMeijän rantabaarin työntekijät oli aivan ihania! Käytiin melkein joka päivä päivällinen tai illallinen syömässä tuolla, siellä oli vaan niin yli-iloinen palvelu, vaikka ei muuallakaan ollut valittamista.Systeri ruokki ja juotti noita hotlan pihassa asuvia kissanpentuja aina ku silmä vältti. Jäätiin aina rapsutteleen niitä  "kotimatkalla", ois tehny mieli kidnapata ne kaikki.
Hähää!

Maanantaina mentiin Chanian keskustaan shoppailemaan ja Starbucksissa piti tietenkin käydä.

Kierreltii monta tuntia ympyrään ja käytiin myös vanhassa kaupungissa.
Pita gyros, naammmm!

Hotellin rannasta.
Mä oon niin vesipeto et oisin voinu nukkuu yönikin tuolla altaassa uimapatjalla :D
Ööö mikä toi ilme? :D


Ostettii samikset korkkarit.

Mä en montaa kertaa palanu elämässä ja vaikka käytin SK 50, nii nytpä paloin. Hartioihin vedin luonnonjugurttii joka yö kerroksen nii sai nukuttua, onneks se kuumotus meni parissa päivässä ohi :D

Tiistaina vuokrattiin avoauto pariksi päiväksi ja lähdettiin ajamaan Haniasta Elafonisin rannalle, tuossa missä mun peukalo on :)Oli kiva kuunella musaa ja laulaa täysii tälläsissä maisemissa!

Tää biitsi oli ihana, vaikka siis joo todella täynä jengii.Takastulomatkalla pysähdyttiin johonkin pikkukylään syömään, en just muista missä oli :D

Keksiviikko oli viimenen kokonainen päivä ja silloin ei meinattu osata päättää mitä tehtäisiin. Mentiin käymään vielä Hanian keskustassa pikashoppailuilla ja sitten päätettiin lähteä Limnoupolis-vesipuistoon, joka oli about 17km meijän hotlalta. Aluks oltiin suunniteltu, että käytäis siellä Kreetan isoimmassa vesipuistossa, mutta ei jaksettu enää ajaa sinne kun "pikashoppailut" kesti vähän liian pitkään :D
Takastulomatkalla ajettiin jonnekkin keskelle Kreetaan ja takas, mukavat pari tuntia filistelyä vain autossa musiikin tahtiin hiukset hulmuten!

Äwww, tää oli söpö, joka tuli kurkkii ku etittii tietä takas Chaniaan.Vikana iltana vedettiiin sit ekana iltana ostamat viinipullot, koska ei niitä sinne hoteliin raaskinu jättää ja mukaan ei mahtunu  ja sisko myös askarteli meille hienot lasit, koska hotlassa oli josgtain syystä vain yksi lasi. Mentiin myös hyppimään uimahyppyjä siskon kanssa neljän aikaan yöllä. Mä en oo 10 vuoteen hyppiny mutta en vetäny hyppyriä päin kertaakaan :D
4 comments:

  1. Rankka reissu, kun aaltojen jälkeen oot ollut naarmuilla ja sitten palanut auringossa, mutta onneksi lomaan mahtui enemmän noita kivoja hetkiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa :D Joo kyl se pikkasen laski fiiliksiä, kun särki joka paikkaa pari päivää, mutta parhaani koitin olla välittämättä ja hauskaa oli sit kuitenkin :)

      Delete