12 Sep 2013

Tuoksuilta Bläkissä

Kävimme eilen tuoksuttelemassa Jutan kanssa hajuvesiä Bläkissä mahdollisesti tulevia joululahjojakin silmällä pitäen. Muutamia omia lemppareita löytyi vanhempien tuoksujen joukosta ja ainakin yksi itselleni täysin uusi lempparikin löytyi. Huomasin matkalla Bläkiin, että minulle oli nousemassa kuume, joten oli hieman tuskainen olo paikan päällä, mutta sain siitä huolimatta  kuviakin napattua .

Oho, tärähti vähän herkkukuva :)
Tämä Salvatore Ferragamon Signorina- tuoksu oli uusi tuttavuus ja tämä taitaa saattaa hyvinkin olla mukana seuraavissa pudotuspeleissä, kun seuraavan kerran valitsen uutta tuoksua itselleni!

D&G
Guccin tuoksut on aina niin kauniissa puteleissa ja niistä löytyy myös monia omia lemppareitani.


Escadan Especiallyn ensimmäinen versio (vasemmalla) on ollut yksi lempituoksustani ja eivätkä nämä kaksi uudempaakaan sen huonompia ollut. Tykkään noista purkeista älyttömästi. Tyylikkään selkeälinjaiset, mutta sopivasti tyttömäiset.
Saatiin mukaan myös kivat goodiebagit, jonka sisällön esittelen myöhemmin.

2 comments:

  1. mikä paikka toi on? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai Bläk? :D Mmm, se on semmonen yksityinen yökerho :D en mä osaa hirveen tarkasti selittää, muttä täältä varmaan löytyy enemmän infoa: http://www.blak.fi/ Tuolla pidetään aika paljon myös yksityistilaisuuksia, esim. just tämä tuoksutapahtuma, synttäreitä, hääjatkoja, tuotelanseerauksia jne jne :)

      Delete