3 Sep 2013

Valkoiset hampaat - 3D Crest White Whitestrips

Näin viimeyönä unta, että hampaani olivat täysin harmaat ja kaivoin jääkaapista valkaisuliuskoja paniikissa :D Pakko katsoa peiliin heti herätessä ja tarkistaa asia. HUH, se oli vain unta! Edellisestä valkaisusta alkaa kuitenkin olla noin.3-4kk aikaa, joten ehkä muutamanpäivän kuuri voisi olla paikallaan ja vihdoin muistin tehdä myös tämän lupaamani postauksen. Tässä kuvassa hampaani viimeisimän valkaisukuurin jälkeen. Hassuinta oli, että muutama ihminen jopa tuli kysymään, olenko valkaissut hampaani, siitä voi päätellä, että tulos on ollut kirkas! 

Eli mun on pitänyt kirjoittaa jo aikoja sitten tästä mun luottotuotteesta, mistä varmaan moni onkin kuullut. Hampaiden valkaisu Crest Whitestripseillä on todella helppoa ja nopeaa. Tilasin näitä ensimmäistä kertaa 3-4 vuotta sitten, eikä parempaa ole tarvinnut etsiä. Toki asiaan varmasti vaikuttaa omien hampaiden luonnollinen väri joka oli hammaslääkärini mukaan mulla 1 ilman tummentumia (en muista sävy-kirjainta) ja 0 on ilmeisesti se kaikista vaalein. Kuitenkin kun on tullut tupakkaa poltettua, punaviiniä ja kahvia juotua, niin on varaa valkaista hampaita.
Itse olen tilannut yleensä 14 päivän paketin, mutta mulle riittää 4-5 päivän kuuri saamaan hampaista loistavat, joten niitä jää aina jääkaapin pohjalle seuraavaa kertaa varten. Valkaisen hampaat ehkä 2-3 kertaa vuodessa, joten about 20e ei oo paha vuosihinta. Tilaan omat Whitestripsini eBaysta, siellä kun saa hieman halvemmalla puolikkaita paketteja ja erikokoisia settejä, kuin esim. Suomalaiselta samoja tuotteita myyvältä sivulta. Suomessa kaikki on vaan niin ylihinnoiteltua muutenkin.
Tämä on toiminut ihmisillä joilla on tummemmatkin hampaat luonnostaan, toki joidenkin saattaa tarvita ottaa muutama päivä pitempi kuuri. Itselläni alahampaat on myös niin lyhyet, että tuon alahampaille tarkotetun liuskan joskus leikkaan keskeltä pitkittäin poikki ja näin säästän muutaman liuskan :D Ainoa miinus mikä näissä on, niin hampaat saattavat vihloa kuurin aikana. Itse jaksotan hoidon yleensä niin että joka kolmannen päivän pidän taukoa, joten tuota vihlomista ei tule. Sitten jatkan taas pari päivää, jolloin tulos on yleensä jo omiin silmiini täydellinen ja unohdan koko liuskat. Näitä on monenlaisia liuskoja, toiset on tarkotettu ylläpitoon, toiset tehovalkaisuun, toisia pidetään 30minuuttia kerrallaan ja juuri noita ylläpitoliuskoja 5minuuttia. Näitä mun käyttämiä pidetään tosiaan tuo 30 minuuttia, joka menee huomaamattomasti missä välissä päivää tahansa, nää kun ei hirveesti tekemistä häiritse, ehkä ihan pienesti puhetta. 

Jos siis edullista valkaisua etsitte, niin suosittelen lämmöllä etsimään esim. eBaysta näitä 3D Crest Whitestripsejä. Sieltä löytyy valinnan varaa paketin koon ja muun suhteen. Jenkeistä ja Briteistä paketit ovat aina tulleet mulle muutamassa päivässä :) Onko nämä liuskat jollekin tuttuja vai onko teillä jokin muu ehdoton luottotuote?9 comments:

 1. toi on ihana tuote! Niin helppo ja toimiva :) sitä on hyvä ylläpitää myös sillä crestin omalla hammastahnalla, ni ei tarvii liuskoja niin usein laittaa.. Ainoa ongelma mikä mulle koitu on se, että mun hampaista vaurioitui kiille ja nykyään näkyy etuhampaista läpi ja hammaslääkäri on kieltänyt valkaisut. että voihan paska. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, voi itku! :S Kuinka usein/monta liuskaa vuodessa oot käyttänyt noita? :o Itsekin välillä mietin, että onko tuo 2-3 kertaa vuodessa, yht. noin 10-14 liuskaa/vuosi liian paljon? Toistaiseksi on kiille kyllä ihan hyvin tallessa, mutta tokin tuokin on yksilöllistä mikä on liikaa. Kiitos tiedosta, toivotaan että hampaat paranee hiljalleen! :)

   Delete
  2. No siis täytyy myöntää että käytin varmasti liian usein.. ja liian monta liuskaa peräkkäin. Ja ehkä se hammastahna ei sittenkään ollut hyvä idea vielä lisäksi? jos kiille oli sitten koko ajan koetuksella.. hmm.. Mutta ainakin on hyvä väri jääny vaikka en oo enää käyttänyt! Ja soodapuhdistuksia saa onneks vielä ottaa ;)

   Delete
  3. Okei, se saattaa toki olla, että ollut liian kovalla koetuksella, jos tuo hammastahna on hankaava :) Mutta kaikkeen jää aina koukkuun, ripsiin, hiustenpidennyksiin, itseruskettavaan jne, mokia sattuu :D Pitää koittaa muistaa, etten innostu liikaa noiden kanssa, kun toistaiseksi ainakin kohtuullisena pysynyt käyttö :D

   Delete
 2. Hei.
  Löysin Crestin suomen sivuilta 3DWhite.fi:stä Gentle Routine valkaisu liuskoja. Onks kellään kokemusta noista?

  ReplyDelete
 3. moikka. kattelin e baysta kans noita. ne ainakin mitkä tulis kiinasta on tosi edullisia. se 20pvn "kuuri" maksais toimituksineen about 25e eli yli tuplasti halvempi ku tilata joltain "suomalaiselta" sivustolta. Mietinkin vaan sitä että kun oot ite sielt tilannu, ni ootko aina kattonu et se lähetys maa on UK tai USA?
  sitä enempi mietiskelin et uskaltaaks jostai kiinasta tilaa, et jos ne onki jotai "jäljennös" tavaraa :D ja sit huomaat et legot putoo suusta :D *vainoharhanen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Sori huomasin vasta nyt tämän kommentin :) Oon joo tilannut juurikin briteistä tai jenkeistä, vaikka näyttää samoja olevan kiinassakin saatavilla. USA:sta paketti tullut aina noin viikossa, samoin briteistä, eli en edes sen takia oo harkinnut kiinasta kokeilla vastaavanlaisia tuotteita (toki ne sieltä varmaan suurinosa tehdään), kun sieltä kestää postitus vaihtelevasti pari-useita viikkoja. Oon nimenomaan tohon Crest Whiteen ollut enemmän kuin tyytyväinen, niin en oo muuta sen jälkeen kokeillutkaan :)

   Itse oon ostanut irtokappaleina esim 14 pakettia/14päivän kuurin niin hinta ollut joku 15-20e ja monesti riittää kahteen tai kolmeenkin valkasuun (koko vuodeksi) se setti, niin on kylä edullista :)

   Mä oon kyllä noidenkin kaa varoivainen, ettei just tule liian paljon/usein käytettyä, ettei hampaista lähtisi kiille tms vahinkoa, joten tallessa on legot ja kiille edelleen :D

   Delete
 4. Ite en lähde enää tilailemaan ulkomailta noita. Oli nimittäin kesähäät tulossa ja tilauksestani on jo 3 viikkoa aikaa. Huonolta näyttää että ehtis enään häihin saada valkoiset hampaat.... Kai tässä on pakko antaa periksi ja tilata oikeelta nettisivulta. esim 3dwhite.fi:stä, ainakin sais tuotteen itellee. :D Tulee vissiin loppupeleissä kalliimmaks lähetellä rahojaan ulkomaille saamatta tuotetta ikinä. Ja sit kun miettii et mäkin tilasin kyl koko boksin, niin taitaa sen hinta ylittää alv ja tullimaksu rajan niin nekin taitaa viel siihen päälle napsahtaa, niin yhtäkkiä on taas samoissa hinnoissa kuin tilata viralliseltakin sivustolta. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kurja! Tilaitko ebaysta vai mistä? Jos tilasit kiinasta niin siinä voi tosiaan se 3-6 viikkoakin mennä, siksi olen aina tilannut briteistä tai jenkeistä, joista olen saanut tuotteen viikon kuluessa postilaatikkoon. Kiinasta postitus on hidasta, joten sitä ei voi kyllä suositella jos on kiire saada tuote. Jos tilasit esim briteistä, niin kyllä sen olisi pitänyt jo tulla, ota siis yhteyttä myyjään ja kerro että tuote ei ole saapunut että onko mahdollista palauttaa joko rahat (paypalin kautta helppoa) tai lähettää tuote nopeasti uudelleen.

   Varmuuden vuoksi tarkistaisin vielä kyseisen myyjän palautteet, että ne on 97-100% positiivisia, tämä kannattaa tehdä myös aina ennen tilausta :)

   Itselläni on joskus jossain tuotteessa käynyt niin että se on hävinnyt postissa (suomalaisissa nettikaupoissa pari kertaa ja ebayssa toiset pari kertaa) ja yhteydenoton jälkeen olen saanut uuden tuotteen tilalle postitse ja kerran olen saanut rahat takaisin koska en enää halunnut koko tuotetta.

   Tulliraja taitaa nykyisin olla jotain kahdenkympin luokkaa, aiemmin oli 45e, mutta puolikas paketti ei ole ylittänyt tuota rajaa koskaan.

   Harmi että sulle kävi näin, mulla ei oo oikein huonoja kokemuksia muuta kuin ne pari yli 150 tilauksesta, mutta toisaalta maailmassa hukkuu päivittäin varmaan aika monta pakettia tai tilausta, niin joskus vain käy niin :D Otat nyt vaan yhteyttä myyjään niin uskon että saat rahasi takaisin tai selvityksen siitä miksi tuote on noin paljon myöhässä :)

   Delete