26 Nov 2013

KIKO


 Nettiyhteydet on vieläkin surkeat. Päätin ostaa 7 päivän oikeudet Mercury Internetin wi-fiin, jolla näyttäis olevan ihan kiitettävästi hotspotteja täällä, mutta voi jumalauta meni 25euroa niin susille. Tää toimi ekat 2 tuntii about täydellisesti ja 24h sen jälkeen ollut yhtä taistelua joka kerta kun oon edes jaksanut yrittää :D Eli huomenna toivonmukaan nettikaupoille. Piti tehdä pitempi postaus, mutta ei vaan nyt riitä hermot siihen joten esittelen pari ostostani.
Ollaan siis tällä hetkellä Fuengirolassa hotellissa ja tällä viikolla olis tarkoitus etsiä kämppä joko täältä tai lähialueilta, ei olla vielä päätetty, apua! Ihastuin meikkikauppaan nimeltä Kiko, joka on täällä Fugen keskustassa ns. pääshoppailukadulla lähellä juna-asemaa. En nyt muista kadun nimeä eikä hermot riitä googlettamaan, mutta kerron vaikka myöhemmin jos kiinnostaa :D 


Laatu vaikutti ostamissani meikeissä ja testaamissani luomiväreissä ihan mainiolta ja hinnat oli kuitenkin edullisempia kuin monen meikkiketjun myymälöissä, esim. nestemäinen semipermanent kulmakynä 5,90, luomivärit alkaen 4e/kpl, joista mahdollista rakentaa paletteja. Esim 3 ison luomivärin paletin hinnaksi tulee 15e. Kynsilakka 1,90-2,90 ja ostamani sävyllinen huulirasva 5,90.


No comments:

Post a Comment