24 Nov 2013

Terkkuja Malagasta!

Moikka moikka! Anteeksi blogihiljaisuus, mutta keksittiin tuossa muutama viikko sitten ihan mainio idea darrassa. Valitettiin suomen surkeaa säätä, pimeyttä sekä muita tyhmiä asioita täällä ja ystäväni sitten heitti läpän, että muutetaan Malagaan! Mä sanoin siihen tylsistyneenä, että no muutetaan vaan. No ku ei se ollutkaan läppä, vaan J alkoi samantien katsomaan meille lentoja ja asuntoja :D Tän odotuksen ja jännityksen keskellä en ole halunnut blogiakaan päivittää, mutta luonnoksia olen tehnyt ja  odotan erityisesti niitä uusia postauksia mitä pääsen Malagasta tekemään. Saatiin siis liput ostettua viimeviikolla ja eilen tänne saavuttiin :) Tultiin tänne siis menolipulla ja ollaan sovittu että ainakin pari kuukautta ollaan, mutta ollaan aika avoimia jatkon suhteen ja itse viihtyisin täällä ainakin ensikesään asti, mutta katsotaan sitä sitten uudelleen parin kuukauden päästä!

Viimeviikkoina olen muutaman kerran maalannut taulua, joka on tosin vieläkin alkuvaiheessa. Keskeneräisiä töitä ei vissiin yleensä näytetä, mutta mä nyt näytän. Jatketaan tätä sitten myöhemmin.

Koittanut nauttia ihanista asioista, kuten kynttilöistä, musiikista, huuhteluaineen tuoksusta, ystävien, niin vanhojen kuin uusienkin näkemisestä, extempore glögi-illoista, uuden naapurin luokse juoksemisesta sateella täysii, se kun asuu vajaan minuutin päästä mun luota, nukkumisesta, Disneyn leffoista mm. Princess Protection Program, joka ei ehkä normaalisti ole perinteistä elokuvamakuani, mutta se oli ihana :D Tykkään välillä katsoa hassuja kokoperheen elokuvia sen takia, että niistä tulee mieleen se aika kun oli 8-12 vuotias ja silloin kun ei ollut netistä kaikki leffat saatavilla, niin se oli aina huippua jos sattui sellainen TV:stä tulemaan!


Aller lähetti minulle Fit-lehden, jonka ehdin saada juuri sopivasti matkalukemiseksi! Mulla on täällä vielä hieman ongelmia netin kanssa, mutta huomenna lähden metsästämään omaa prepaidmokkulaa. Onko jollain lukijalla ehkäpä vinkkejä tai suosituksia hintalaatusuhteiltaan toimivista teleoperaattoreista täällä Malagassa, nimenomaan ton dataliikenteen suhteen? :) Palailen pian uusilla postauksilla, toivottavasti saan nettihommat huomenna kuntoon ;)
P.S.  Fit-lehden saa nyt tilattua puoleksi vuodeksi hintaan 21,90e ja kaupan päälle saa valita joko FACE Stockholmin meikkejä tai mineraalimeikkisetin! Tarjoukseen pääsette ylläolevasta linkistä.

6 comments:

 1. Kattelin instagramista kateellisena sun laittamia kuvia sieltä.. :D Ihan huippua tollanen heittäytyminen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahha, ihana! <3 Joo kerrankin tilaisuus ja asennoituminen siihen, ni pakko :D

   Delete
 2. Onnea uusiin seikkailuihin! :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Pipru!<3 Ainakin pitempi loma, jos ei muuta :)

  ReplyDelete
 4. hyvältä näyttää taulu;:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiits, kattoo mitä siitä tulee lopulta, että meneekö visioiden mukasesti ;D

   Delete