3 Dec 2013

Fuengirola


Mä sekosin yksipäivä nautaosastolla, kilohinnat oli sellasta 10euron luokaa! Alepasta kun saa kympillä sellasen 280g naudan pihviä ;D Mä heitin joskus kesällä siskolle et "Olisin onnellinen, jos saisin joka päivä salaatin kylkeen naudan pihvin!" joten tää on todellinen dream come true. Noei! :D Mutta siis kun suomessa saa sellaisen 200g kasviksia tms eurolla, niin täällä saa samalla hinnalla aina kilon, niin epistä!

Oltiin siis ensimmäiset yhdeksän päivää kauppakeskus Miramarin naapurissa. Käytiin katsomassa yhtä sikahienoa kämppää Los Pacosissa, mutta siinä oli vain yksi makuuhuone ja me tarvitaan kyllä kaksi. Meitähän on täällä siis minä, mun ystävä ja hänen 4 vuotias poika. Los Pacos ei ihan innostanut myöskään siksi, että se on ihan totaalinen suomikylä, vaikka kaunis onkin. Sieltä löytyy siis kaikki mahdolliset palvelut suomeksi, tarhasta fysioterapiaan ja seurakuntaan. Harkittiin sitä pari päivää varavaihtoehtona, mutta nyt ollaan löydetty uusi asunto!
Tässä kuvia Fuengirolasta satunnaisilta shoppailukävelyiltä.

Nää he-vi-kaupat on ihan parhautta! Jäätävän halpaa ja niin tuoretta että!Kumisaappaat on ihan must ostos, kun täällä riittää niitä sadepäiviäkin. Mua jäi kummittelee noi kultasilla yksityiskohdilla varustetut saappaat.
Aurinko kun laskee siinä kuuden seiskan välissä, niin tulee aika viilee, varsinkin jos tuulee. Tartteisin jonku kevyttoppiksen, oman paksumman jätin siis Suomeen. Saattoi olla tahallinen suunnitelma, uusia kun on niin kiva ostaa ;D
Mulla on nyt puhelimessa netti, mutta hitto kun prepaidista ei jostain syystä saa luotua hotspottia koneelle! Ärrr! No onneks voi aina tulla datailee näitä konetta vaativia juttuja johonkin kahvilaan...tai baariin :D Tällä hetkellä istun lähibaarissamme, jonka wi-fi yltää välillä mun huoneeseen ;D Baarin etsin wifin signaalin vahvuuden perusteella, hoho! Nojoo nyt ajastan pari postausta seuraaville päiville, en malta oottaa kun saan asunnosta kuvia esille!

2 comments:

  1. tee tarkempi postaus siitä miten ja miksi lähditte ja mitä tarvitsee olla yms kaikki mitä tulee mieleen :)! Meinaatko tehdä töitä siellä vai vaan olla jne. Jään innolla oottelemaan kämppäkuvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Hyvä idea ja mietin itsekin että jossain vaiheessa voisin kasata sellaisen! :) Me ei kyllä oikeestaan edes hirveesti mietitty, kun tänne on usein halpaa tulla ja kämppiä on riittävästi kohtuu hinnalla, eikä hotellitkaan kalliita ole alkuvaiheessa, siinä ehtiikin sit etsii kämpän :) Mutta joo voin tehdä jonkin musitilista tyyppisen postauksen, mitä kantsii huomioida :)

      Delete