5 Dec 2013

Uusi asunto

Löydettiin aika täydellinen kämppä ihan Fugen keskustasta. Asunto on sopivan kokoinen kolmio, jossa on kaikki tarpeelliset pelit ja vehkeet asumiseen. Ja noi kalusteet, herranjestas! Aivan ihanat, suurin osa täysin mun tyyliä (useista niistä ;D), vaikka koriste-esineitä onkin aika paljon mun makuuni. Silti, todella kotoisa paikka, mitenköhän mä nään nyt kaupunkia, kun tuollakin hengailee mukavasti :D Ainoa minus on ettei tässä asunnossa ole kylpyammetta, mutta ehkä ihan hyvä iholle, hah!  

Olohuone, sohvan vieressä ulko-ovi.
Ihana taulu!
Toinen makuuhuoneista.

Toimiva pikkuinen avokeittiö.
Kylpyhuone ja kaksi huonetta käytävän päässä.
Näkymä sieltä olohuoneeseen.
Näkymä ulko-ovelta.En vois olla tyytyväisempi!


5 comments:

 1. iiiks ihana kämppä ja ihana espanja! kuulostat niin onnelliselta siellä, mahtavaa!! jätitkö siis vaan työn ja kaiken ja lähit sinne? huippua!!

  ReplyDelete
 2. iiiks ihana kämppä ja ihana espanja! kuulostat niin onnelliselta siellä, mahtavaa!! jätitkö siis vaan työn ja kaiken ja lähit sinne? huippua!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä ihan unelma! Siis mulal loppui työt, joten en tän suunnitelman takia hakenutkaan mitään väliaikaista duunia, keikkaduunin osalta taas seuraava keikka on vasta tammikuun lopussa, joten jos en tule takaisin ja jään oikeasti asumaan (mikä on vielä harkinnassa), niin sitten joutuu sen jättämään :) Oon kyllä tosi onnellinen, että saa pienen irtioton siitä tutusta ja tavallisesta :) <3 Elämäntilanne oli kaikin tavoin sopiva testata uutta kaupunkia ja maata, niin en hirveesti mettinyt asiaa :D

   Delete
 3. Tosi kivannäköinen, paljonko tuosta joudutte vuokraa maksamaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on vuokra 500e/kk, se on suht normi hinta täällä päin kaksioista tai kolmioista, mutta 300e:llakin löytyy asuntoja :)

   Delete